Показать сообщение отдельно
(#38 (permalink))
Старый
Аватар для Marla

Marla вне форума
i feel so shity
Очки: 29,076, Уровень: 41
Очки: 29,076, Уровень: 41 Очки: 29,076, Уровень: 41 Очки: 29,076, Уровень: 41
Активность: 0%
Активность: 0% Активность: 0% Активность: 0%
 

Сообщения: 1,987
Благодарил(а): 937
Поблагодарили 2,112 раз в 1,095 постах
Регистрация: 19.05.2006
Адрес: я живу?....(ХерЗона у більшості випадків)
Возраст: 33
Отправить сообщение для  Marla с помощью ICQ
По умолчанию 05.12.2006, 16:50

ииии....прочитала Твій день,Сашенька,з"явився асоціейшн з домгосподарками 80-х років..."тарєлочка в цвєточєк,клубнічний тортік..."побутовий кисляк -нах...буууее...,більше дій..мув іт мув іт...а то..ну,знаєш..целюліт,вся фігня....потім ніякі ЕМО не врятують..
по сабжу:...зайшла у нет-кафе,накачати зображень німф(міфічні шльондри),...поряд сиділа тьотя,рочків так з 35-40,зі слізьми на очах,читала сумнівний текстик,..встигла роздивитись ссилку "www.POHYDEUKA.ru'',...почала голосно ржати(ооо..пробач мені б-же),від чого тьтя ще більше втягнулась у свої кістляві плечі.....блі-і-і-і-і-і-ін..ну,невже їм не впадло хавати ті варені-парені овочі?..до того,як мої батьки перетворились та ТВ,..робили намагання до "похудєнія за 30 днєй",..це означає нічьо" схожого на їдло не жерти,...коротше харчуватись всьо тими ж ЕМОціями та енергією сонця,ага..а нащо?
Взагалі у світі забагто зайвого...\люди,наприклад\...жартую,я їх люблю,гг...Дейв би зара" впісявся зі схіху....але його тут немає..жаль..еее..Цікаво на скіки" мене вистачить на цей раз,щоразу даючи обіцянку кохати ВІЧНО я...виходить - брешу(ну,..тому є підтвердження -усі колишні,ага)...за статистикою,..2 тижні,ну,максимум місяць - це термін пидатності романтичних почуттів,..далі приходить (див. 2 рядок)...але...якщо брати до уваги,шо це стосунки...дубль 2..може переживЕМО..гм...та пофіг..
ИИи...а не пофіг,інколи все-таки хвилює...шлунок разом зі мною хвилює..відчуваючи загрозу майбутнього..\вміст шлунку рветься на волю\,...хоча..єслі добре подумати,то не переживаю...ні за теперішнє,ні за майбутнє,навіть не за минуле....це мене іноді лякає...у кожного є своя ціль...якісь грьобані мрії...ммдаа...а я своєї так і не вигадала....3.14здьож - хтіла потрапити у Прагу та побачити статуйку проститутці..1-ше стало реальністю,до дєвучькі не пустили,ублюдки...РОЗБИЛИ СЕРЦЕ...ЗРУЙНУВАЛИ МРІЮЮЮЮЮ!!!...

Вже 2 тижні організм вимагає алкоголю...завтра я його все-таки задовольню,...хоч якось))..з оргазмами не світить,то хоч з порто..)))..
пі.сі.помітила,шо занадто часто думаю про факінг...причому брутальний...

Я внимательно наблюдаю за собой. Моя задача на сегодня будет, на вечернее время, никого не \хтіти\! Не в словах, не в мыслях,\не у діях\. потьому что наверняка каждый из нас прям таки жаждет ощущуния \цензура\! Не правда ли?!


///just remember..the death is not the end................................
Ответить с цитированием
Эти пользователи сказали спасибо Marla за этот хороший пост:
Ноэль (01.06.2007)