Показать сообщение отдельно
(#26 (permalink))
Старый
Аватар для Marla

Marla вне форума
i feel so shity
Очки: 29,076, Уровень: 41
Очки: 29,076, Уровень: 41 Очки: 29,076, Уровень: 41 Очки: 29,076, Уровень: 41
Активность: 0%
Активность: 0% Активность: 0% Активность: 0%
 

Сообщения: 1,987
Благодарил(а): 937
Поблагодарили 2,112 раз в 1,095 постах
Регистрация: 19.05.2006
Адрес: я живу?....(ХерЗона у більшості випадків)
Возраст: 33
Отправить сообщение для  Marla с помощью ICQ
По умолчанию 30.11.2006, 22:54

гм...по сабжу...

Висіла\як не дивно\на парах,...помітила,шо аура лекціонки позитивно діє на мій організм - маю здоровий та повноцінний сон,протягом години...однокласники підписали поздоровити вчителя з Інглішу,згадавши назву викладача,..не дуже вдало зробила намагання вичавити з себе щось,типу "здоровья вам,ага..",..після "щастя" обблювала бокс з цукерками\зранку таке буває\..
десь між 12 та 1-ою годиною дня...я все-таки вирішила знайти хоч щось,схоже на їдло..зжерла якусь загадкову булочку з повидлом за 70 коп.,..довго думала над тим,чи можу вимикати свої смакові рецептори....виявилось,що так,бо таке лайно у тверезому стані та при здоровому глузді запхати собі у рота просто неможливо...АЛЕ..АЛЕ..це був мій сніданок.
о 2..випалила онлі ван сігарет кептан блек\типу ви?;%бнулась\,я не мажор -мене пригостили...оу фак,грьобана звичка\б"ється об стіну\..
Довго ходила кругами біля щойновідчиненого магазину "Маруся"(для інфо - дизігнерська одежа від 0 до 18 років),так і не зайшла,виявилось,шо воно офіційно ще не працює...мабуть не вистачає кадрів..ага.
Пішла у х№йдожку..повисіла на онлі ван парі\типу ви:;?%бнулась\,я не ботан -мене примусили..малювали якісь механізми -начєрталка,факін начєрталка..
зустріла Дейва,..розТЕЖили пів маршрутки..за шо нас жорстоко обматюкали...за проїзд не платили -ібонєх.
давилися якимсь галімим синтетичним чаєм з автомату..мене знов почало нудити\Дейв на стрьомі\..ідіод...
Зустріли Пашу на кастелях,випили пива...буее...\ооо,священа халява!!!\...залишилось 2 гр. 30 коп. - купили дофіга туалетного паперу...пішли на площу,...влаштували свято з конфіті\ну,майже конфіті,альтернатива -рулить\...слухали Секс Пістолс та обсирали сучасну панкоту...
Завершивши займатись самокритикою... пішли додому...напівдорозі зрозуміли,шо на вулиці зимно..і осені вже немає...пустили сльозу..
от так готішно закінчився цей день..


///just remember..the death is not the end................................

Последний раз редактировалось Marla, 30.11.2006 в 22:56.
Ответить с цитированием
Эти пользователи сказали спасибо Marla за этот хороший пост:
Ноэль (01.06.2007)