Показать сообщение отдельно
(#82 (permalink))
Старый
Dorien
Гость
 
Сообщения: n/a
По умолчанию 21.02.2005, 22:16

Цитата:
Сообщение от WhiteDragon
Відразу ж виникає питання, якщо він так розповсюджений, навіщо йому статус офіційного?
Цитата:
Сообщение от WhiteDragon



Юй! Який вбивчий аргумент! Ти хоч сам зрозумів, яку дурницю написав?



Він же й так займає лідіруючу позицію. Що це йому дасть? Писати офіційні заяви на російській? Мене, наприклад, в жодному закладі не примушували писати офіційні документи на російській мові.



Який ти розумний в Херсоні! А ти з`їздь на Західну та напиши щось офіційно (або навіть і не дуже) там на російській - то побачиш, чи не примусуватиме тебе!

Я, наприклад, коли здавав іспити, кожну третю оцінку отрмував на бал нижче тільки тому, що відповідав на російській тим, хто ще 5 років тому читали діамат та розповідали про провідну роль КПРС! Вони мені казали "Ти ж на Україні!", а я їм казав "та я ж цю російску мову не в Рязані вивчав, я в рідній школі що через дорогу від мого дому і це моя рідна мова! Давайте про національну самосвідомість поспілкуємося після іспиту, а зараз і мені і вам краще вислухати матеріал на російській, адже ми РАЗОМ ЧУДОВО її розуміємо! Якби ви не розуміли б, то інша справа..." Але вони були принциповими та дуже свідомими.



В такому надвзчиайно важливому напрямку діяльності як карний розшук, люди, з якими я зтикаюся, практично всі документи (протоколи та інший офіціоз) пишуть також на російській. Так навіщо ж йому цей статус? Для гордісті?



Ні! Перепрошую що повторююсь, але це потрібно для держави по-перше - якщо вона поважає своїх громадян, та по-друге, - якщо вона бажає, аби і громадяни поважали її. Бо інакше хоч трісніть - ні до держави, ні до її атрибутів поваги не буде".


Ответить с цитированием